Nu hvor Guds hånd har skubbet kuglen af ​​vejen, og JD Vance har kysset ringen som håbefuld vicepræsident, har udsigten til et højreekstremt Trump-præsidentskab i 2025 destabiliseret demokratiske tilhængere i USA, rystet europæiske ledere, mens Zelenskyy frygter nu udsigten til at bekæmpe Rusland uden amerikansk bistand. Vance har sagt, at han ærlig talt er ligeglad med, hvad der sker i Ukraine, og Trump sælger ideen om, at han kan løse konflikten på én dag. Åh, glad dag for Vladimir Putin.

Men vinder Trump i november?

Det er op til demokraterne at afgøre. Desværre lader tilnavnet “Sleepy Joe” kun at passe for godt til Biden, hvis medieklip skal tages for pålydende. Faktisk, hvis du lytter til, hvad Biden siger, er han stadig rimelig klar i hovedet – han har aldrig været en stor taler. Men alderdommen har trods alt indhentet ham, og om han er mentalt kompetent eller ej betyder næppe noget i en medieverden, der lever af mindeværdige memes og lydklip. På grund af flertallet af amerikanernes antipati til Trump kunne Biden stadig vinde, men han kan nu helt sikkert også tabe.

Hvis du ser på Bidens horoskop, er der få ting, der indikerer en sejr, og to ting der kan tyde på et tab. Disse er:

  1. Transit Pluto er kvadrat hans måne på 0.59 Tyr.

– Dette kunne vise hans udvisning fra Det Hvide Hus

  1. Hans progressive Ascendant er på 28.34 Vandbærer

– dette kunne vise en forestående ændring – pensionering – da Ascendanten flytter ind i Fiskenes tegn inden for et år.

Joe Biden horoscope

 

Hvis du ser på Trumps horoskop, er der ingen store indikationer på, at han vil vinde – intet som ligner det, der skete i 2016, da hans progressive Sol kom på hans Ascendant, og MC progressiv gik ind i Løvens tegn.

Men der er to vigtige transitter:

  1. Uranus kommer i konjunktion med hans MC i juni og december 2024 og marts 2025.

– Det virker som et ekko af 6. januar 2021. Revolution.

  1. Jupiter går stationært retrograd på 21.20 Tvilling i oktober 2024.

– Dette kommer i opposition til Trumps Måne 21.12 og Sydlige Måneknude 20.48 Tvilling.

Donald Trump horoscope

Jupiter vil vende tilbage for at lave den 3. og sidste opposition til Trumps Måne i marts 2025. Det kan vise popularitet, og jeg er helt sikker på, at alle meningsmålinger vil vise Trump foran inden valget. Men det kan også forværre Trumps polariserende indflydelse, vist så tydeligt af måneformørkelsen, der falder på Uranus i hans fødselshoroskop.

Uanset om Trump vinder eller taber, er der alvorlige problemer forude for Amerika. Der er en Uranus-retur på 8 Tvilling, der kommer i 2027-28, som tidligere fandt sted ved starten af ​​den amerikanske borgerkrig i 1861, og før D-Day i 1944. Mere akut lige nu, det progressive MC i det amerikanske (Sibley)-horoskop kommer på Uranus fra 2024 -25. Og en progressiv nymåne på 20 Fiskene i 2024 aktiverer USA’s Mars-Neptun kvadrat, der viser den dominerende indflydelse af løgne, bedrag og opløsning.

Sandsynligheden er da, at en Trump-sejr vil destabilisere Amerika, og at et Trump-tab også vil destabilisere Amerika, da Uranus kommer på Trumps MC, og han hævder at valget er blevet stjålet endnu en gang.

Endelig falder den verdensforandrende Saturn-Neptun konjunktion på 1 grad Vædder i juli 2025 og februar 2026 på den amerikanske IC på 1.03 Vædder. Dette repræsenterer en kæmpe forandring i Det Hvide Hus (hjemmet) – men det ser ikke særlig højreorienteret ud. Der vil være store politiske ændringer på verdensplan på dette tidspunkt, især for Rusland, hvor en opløsning er sandsynlig.

Så tilbage til valget og dets resultater. Her er scenarierne:

  1. Det er Trump mod Biden, med uklare resultater og efterfølgende uro.
  2. Det er Trump mod Kamala Harris, hvor hun vil vinde.
  3. Det er Nikki Haley mod Biden, hvor Haley vil vinde
  4. Det er Haley mod Harris, hvor Haley vil vinde.

Selvfølgelig er sandsynligheden for, at Nikki Haley vil erstatte Trump, praktisk talt nul – kuglen missede. Men der er en sandsynlighed for, at Kamala Harris vil erstatte Biden, hvis højtstående Demokrater får deres vilje. At skubbe Harris til side for en anden demokratisk kandidat som Gretchen Whitmer ville være uklogt for Demokraterne, da det i alvorlig grad ville fremmedgøre sorte vælgere.

Kamala Harris horoscope

Kamala Harris har haft dårlig presse. Men hun har et imponerende horoskop, selvom hendes Sol og Venus er i fald i henholdsvis Vægt og Jomfru. Hendes Ascendant er på 24 Tvilling, som Jupiter snart passerer, og Ascendant-herskeren er Merkur på 1 Skorpion (i opposition til Bidens Måne) – en magtfuld position. Men det afgørende er, at hun er født ved en fuldmåne ved 27 Vægt-Vædder nøjagtigt trigon Saturn på 28 Vandbærer, som falder på USA’s Måne.

Og ved valget kommer hendes progressive Sol på 28 Skytte. For fire år siden var Solen på 24 Skytte, præcis på hendes Descendant/Sydlige måneknude, hvor hun blev vicepræsident. Ved valget udløser progressive Sol hendes fuldmåne, hendes Saturn og USA’s Måne.

Min bøn er derfor, ligesom George Clooneys (en Biden-tilhænger, der har opfordret ham til at træde tilbage), at Biden viger plads for Kamala Harris. Hvis du ser på indsættelseshoroskopet den 20. januar 2025, er der en Sol-Pluto konjunktion for første gang i amerikansk historie. Sammen med Saturn-Neptun konjunktionen på USA’s IC ville dette være en fin signatur for en sort, kvindelig præsident.

Kald mig en drømmer, men tanken om en anden Trump-periode er umulig for mig at kapere.

Adrian Ross Duncan – 17. juli 2024